Handels - Assurantiën

Leuker kunnen ze het niet maken, wij wel

Verzekering, hypotheek of financiering in Kerkrade

Welke verzekeringen heeft u echt nodig en welke zijn overbodig? Wat voor hypotheek kunt u het beste afsluiten voor dat droomhuis? Handels - Assurantiën denkt met u mee, adviseert en vindt antwoorden op uw vragen. Wij onderzoeken, vergelijken en helpen u kiezen welke oplossing het beste en het voordeligst voor uw situatie is.

Maak direct een afspraak voor advies

Financieringen

Overweegt u een verbouwing van uw woning? Wilt u een nieuwe auto kopen of een andere dure aanschaf doen? Het nemen van een financiering kan behoorlijk ingrijpend zijn. Het kan helpen om de consequenties van zo’n besluit eens rustig op een rijtje te zetten. Dit doen wij voor u. Wij zijn volkomen onafhankelijk en kunnen u informatie verschaffen over meer dan twintig verschillende hypotheekaanbieders. Hierbij worden relevante fiscale aspecten besproken zodat u uw beslissing weloverwogen en onderbouwd kunt nemen.

Maak een afspraak over financiën

Administratieve zaken

Besteed uw administratieve zaken aan ons uit. Wij doen dit voor zowel particulieren als ondernemers. Wij helpen u aan een goed financieel overzicht zodat u meer tijd voor uw eigen activiteiten heeft. We verzorgen het verwerken van financiële administraties, helpen bij het invullen van uw belastingaangifte, geven belastingadvies en doen uw (salaris)administratie. Ook kunnen we u helpen bij het starten van uw eigen bedrijf. 

Besteed uw administratie uit

Belastingaangifte

U herkent het vast wel: de blauwe envelop van de belastingdienst met uw aangifte inkomstenbelasting valt weer op de mat. U weet niet goed waar u moet beginnen, wat waar hoort en of u wel gebruikmaakt van alle beschikbare aftrekposten. U wilt weten waar u geld kunt besparen en of uw werkgever bepaalde

kosten belastingvrij mag vergoeden. Allemaal vragen waar wij het antwoord op kunnen geven. Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u.

Help mij met mijn aangifte

Handels - Assurantiën
Kaalheidersteenweg 107 
6466 AB Kerkrade


Correspondentieadres
Postbus 1194

6460 BD Kerkrade

045 - 541 31 32


AFM 12003790


KvK-nummer
14031486

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:15

Dinsdag 09:30 - 17:15

Woensdag 09:30 - 17:15

Donderdag 09:30 - 17:15

Vrijdag 09:30 - 17:15

De financiële dienstverlener waar u zonder afspraak binnenloopt.