Handels - Assurantiën

Leuker kunnen ze het niet maken, wij wel

Leuker kunnen ze het niet maken, wij wel

Diensten van Handels - Assurantiën

Welke verzekeringen heeft u echt nodig en welke zijn overbodig? Wat voor hypotheek kunt u het beste afsluiten voor dat droomhuis? Handels - Assurantiën denkt met u mee en vindt antwoorden op uw vragen.  

Alle diensten op een rijtje

Wij verzorgen voor u:

financieringen, belastingaangiftes

Financiële zaken, belastingaangiftes en administratieve zaken

Overweegt u een verbouwing van uw woning? Wilt u een nieuwe auto kopen of een andere dure aanschaf doen? Het nemen van een financiering kan ingrijpend zijn. Waarschijnlijk heeft u de behoefte om de consequenties hiervan eens rustig op een rijtje te zetten. Dit doen wij voor u. Wij zijn volkomen onafhankelijk en hebben tot op heden voor onze klanten hypotheken afgesloten bij meer dan 20 verschillende hypotheekaanbieders. Eenvoudigweg omdat wij per situatie bekijken welke oplossing we het beste kunnen adviseren. Hierbij worden relevante fiscale aspecten besproken zodat u uw beslissing weloverwogen en onderbouwd kunt nemen.

Administratieve zaken
Besteed al uw administratieve zaken aan ons uit. Wij doen dit voor zowel particulieren als ondernemers. Ga voor een goed financieel overzicht en meer tijd voor uw eigen activiteiten. We verzorgen het verwerken van financiële administraties, helpen bij het invullen van uw belastingaangifte, geven belastingadvies en doen uw (salaris)administratie. Ook kunnen wij u helpen bij het starten van uw eigen bedrijf.

Belastingaangifte
U herkent het vast wel: de blauwe envelop van de belastingdienst met uw aangifte inkomstenbelasting valt weer op de mat. U weet niet goed waar u moet beginnen, en u weet niet zeker of u wel gebruikmaakt van alle aftrekposten. U wilt weten waar u geld kunt besparen en of uw werkgever bepaalde kosten belastingvrij mag vergoeden. Allemaal vragen waar u graag een antwoord op heeft. Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u.